Rss

Zombocalypse – Den kommande zombieinvasionen

Du vet väl att risken för en zombieinvasion är verklighet. Igår, när jag läste en nyhetsartikel i Popular Science om varför alla forskare är som besatta av zombies gick det upp för mig. Ja, historien var naturligtvis modifierad för att dölja det riktiga budskapet, men jag fattade. Här talades det om modeller och tester. Varför de använde sig av zombies skulle vara att detta bidrog till en bättre förståelse för spridning och kontroll av ”riktiga” smittor och epidemier. Naturligtvis förstod jag att detta enbart var trams och såg det dolda budskapet. Run, Forest, run! Zombierna finns och de kommer snart att skräddarsy sin attack.

Du klarar inte en zombocalypse i storstaden

Tänk dig noga för! Hela de mest tätbefolkade städerna i Sverige kommer att vara 100% infekterade efter bara några dagar. Yep, det är fullkomligen sant. De som idag lever i eller kommer att befinna sig i en av våra storstäder när zombieinvasionen kommer är helt stekta. När, inte om, zombieinvasionen slår dig i nacken som en slägga. Ja, då kommer alla statsråttor att festa på varandras kroppsdelar redan inom en vecka. Alla de stora städerna kommer att vara zombiefierade bara några dagar efter utbrottet. Här finns det alltså ingen anledning att välja en storstad som Göteborg, Stockholm eller Malmö för sitt resterande liv.

Jag, menar att även om Djurgården vunnit sin senaste fotbollsmatch, kommer du inte att vara immun mot zombierna. Inte ens om Zlatan säger att du ska stanna i Malmö så spelar det någon roll. Här handlar det om att tänka till. Liksom säga ”Lysande Sickan, så fungerar det bättre”. Det handlar om att placera sig högt. Ja, ta dig till Åre, bygg en koja på det högsta berget. Hyr en container och bygg om till bostad. Det handlar om att använda skallen. Här snackar smittskyddsinstitutet att det kan komma att ta flera veckor för ett utbrott och en zombieinvasion att nå landet i skyarna.

Är höga höjder ett smartare pre-zombieinvasionsval

Du måste alltså ta i beaktning de smarta punkterna att förflytta dig till en högre höjd. Vill du verkligen vara den som hänger kvar länge nog, för att se alla dina vänner, din familj och dina grannar festa på varandra och själv bli äten? Nej det vill du nog inte. Det är just dessa frågor som håller den vakne vaken om nätterna, för att vara den som verkligen finner den bästa lösningen. Naturligtvis kommer ditt bästa val att bli de höga höjderna, men du måste behålla dina idéer för dig själv. Annars kommer även detta att vara slutet på din historiska resa genom livet som du känner det på jorden.

Se till att ingen finner dig så klarar du dig bäst

Naturligtvis talar jag inte om att du ska lämna din familj och dina barn, bosätta dig på toppen av berget helt ensam. Här får du ju funderar på mänsklighetens överlevnad. Vad kan då vara bättre än att ta med din fru och dina barn. Sedan får det dock vara stopp. Även om nu Åre skulle vara rena branding-namnet för idén om att vara säker vid ett zombie utbrott, så handlar det ju om hur många som finns på samma plats. Kommer för många på samma idé, så kommer anledningarna att välja denna plats helt försvinna. Hur som helst kommer ju alla att fatta förr eller senare. Innan alla dessa slänger sig i leken och ansluter sig till den döda skaran, har de i alla fall upplevt ett Åre större än Stockholm.

Detta är vad en Zombocalypse verkligen betyder

Det betyder helt enkelt att du kan glömma flera rostade brödbitar med marmeladen du älskar. Alla som råkar överleva vill ha denna marmelad. Är du smart och avstår från den, kommer du kanske inte heller att bli offer för andra som överlevt. Hur som helst kan du glömma Brexit, det ryska inflytandet som tar över världen. Detta saknar mening då en zombie inte känner sig hemma någonstans. Den amerikanska val processen och slängarna efter denna kommer att kännas futtigt. Nu kan du helt enkelt äntligen koncentrera dig på det som är viktigt. Din egen och dina käras överlevnad. Du kallar det otur? Fredag den 13:e, är otur.

Comments are closed.