Rss

Zombie Survival – Ta en kurs i överlevnad

Idag finns det de som har specialiserad sig på att vara kunniga och erbjuda det som alla kommer att behöva känna till när katastrofen är ett faktum. Dessa har då skapat läger, kurser och så kallade survival camps. Naturligtvis kommer allt detta att låta främmande, men vill du verkligen vara en av de som står i den första vågen av skåpmat för de vandrande döda? Är det inte bättre att vara förberedd, även om du bara tror att detta kan vara lika verkligt som att tomten kommer ned genom skorstenen?

Dina barn tror på tomten. Egentligen är det bara det vuxna livet som tar bort tron på denna varelse. Vet du egentligen att han inte finns, bara av den anledningen att du inte har sett honom ännu? Tänk på att folk hela tiden ser saker du inte tror finns. Lever du verkligen i tron om att vi är de enda intelligenta varelser som existerar i denna galax?

Detta får du lära dig på ett Zombie Survival Camp

När det handlar om alla de saker du måste känna till när dagen kommer, så är det just ett Zombie Survival Camp som kommer att bistå med den bästa kunskapen. Här får du förutom det helt naturliga att vatten, elektricitet och värme kommer att påverkas lära dig mycket mera. Här ska du verkligen vara noga och välja det bästa där du får ut det mesta. Spara inte på kosingen här. Den kosing du sparar kommer du inte att ha någon nytta av när glada zombies har invaderad börsen och Europeiska Central Banken.

Detta ska vara med i den kompletta utbildningen

För att ha en chans att överleva och samla de splittrade trupperna, så kommer det att krävas kunskaper och medvetenhet när katastrofen är ett faktum. Här kommer det då i huvudsak vara åtta olika saker som är det absolut viktigaste. Dessa följer nedan och får absolut inte vara något som fattas i ditt val av Zombie Survival Camp

  • Finna och skapa skydd: En del av det du behöver kunna för att veta riskerna med olika boenden, samt riskerna med att använda redan befintliga bostäder och hus. Här gäller det allt från att skydda dig i naturen till att vara den som barrikaderar och lever säkert i städerna efter det stora utbrottet.
  • Se i mörker och känn värme: Att night vision har funnits länge, och att det finns möjlighet att med modern utrustning avkänna värme är väl känt. Här måste du ha kunskaperna att använda denna utrustning i det fall du får tillgång till den. Detta kan vara mycket bra redskap för dig som verkligen vill vara lite säkrare.
  • Självförsvar med små vapen: Små vapen kommer att vara lika bra som stora. Kanske ännu bättre. Det handlar om den lilla kniven du alltid kan ha med dig. Det handlar också om att känna till vad som kan finnas runt omkring dig, som du alltid har tillhands och snabb kan plocka upp för att försvara dig själv.
  • Att använda ett armborst: Det finns många olika vapen, och du måste naturligtvis lära dig att kunna använda dessa och hur de fungerar. Här handlar det om allt från rädslan att döda första gången till att lära sig hantera mekaniska vapen såsom armborst och pilbåge. Två mycket effektiva och tysta vapen.
  • Vapenträning med skarp ammunition: Ett Zombie Survival Camp utan träning med skarpa skott, kommer att vara som en köttsoppa utan kött. Ja, naturligtvis är det självklart att du måste vara den som får realistisk träning för det verkliga livet som du helt plötsligt kommer att se det.
  • Så håller du dig frisk: Att känna till var och hur du får tag i medicin, kommer att vara något som blir all mera väsentligt ju längre du överlever. Alla blir vi sjuka ibland, och detta kommer under en katastrof att vara svårare att hantera. Här handlar det om hälsa och att kunna hjälpa andra.
  • Att bygga och leda ett team: Något av de viktigaste egenskaperna kommer att bli dina egenskaper rörande hur du kommunicerar med och kan hantera andra överlevande. Denna del av kursen kommer att lära dig hur det går till att bli en ledare och få andra att kunna samarbeta i grupp. Du blir helt enkelt en ledare.
  • Insamling och hjälp till överlevande: Något som kommer att vara mycket viktigt, är att se till alla de som har lyckats överleva. Här kommer det finnas de som drar nytta av detta och stjäler allt det som andra kan ha nytta av. Att återfå det kan vara svårt, samt att finna det som andra ännu inte funnit. Detta lär du dig av alla de andra grenarna ovan i denna överlevnadskurs av hög klass.

Comments are closed.