Rss

De bästa zombiefilmerna kan lära dig överleva

Precis som jag alltid försöker påtala, så handlar det nu om direkt överlevnad. I det fallet kommer det då att finnas massor av information du behöver inhämta. Här handlar det då om att lära sig så mycket om den kommande zombie invasion som möjligt. Faktiskt kommer det att finnas många populära filmer och TV-serier om zombies som kan hjälpa dig med detta. Det handlar bara om att vara på din vakt och välja ut de bästa. Här behöver jag säkert inte tillägga att vissa är så kassa att även en riktigt okunnig amatör, kommer att vara den som direkt ser att det hela är mycket overkligt.

The Walking Dead & Fear of the Walking Dead

Här har du riktiga grejor när de är som bäst. Mycket verkligare blir det inte utan att ha upplevt det hela i verkligheten. Här har du en stackars sheriff som vaknade på ett sjukhus efter den stora zombocalypsen. Efter det har han blivit ledare för en numera splittrad grupp som söker finna vägen till en ny start för mänskligheten. Naturligtvis skapas det även grupperingar på andra håll i samhället, och det som en gång kallades för kriminalitet har blivit vardagsmat. Detta var en kort resumé av The Walking Dead som har setts av massor av människor över hela världen. Hoppas bara att de har lärt sig något för det som komma ska.

När det gäller Fear of the Walking Dead så kommer det sakta fram hur det hela började, och vad som försatte mänskligheten i det fördärv som visas i ovan nämnda serie. Här handlade det helt klart om att människan hade bortsett från vad som kunde hända, vilket då ledde till en katastrof av ofantliga mått. Sakta men säkert raderades nästan hela människans existens ut. Låt inte detta hända, utan ta lärdom av dessa serier. Det kommer sakta men säkert att göra dig till en överlevnadskonstnär, när verkligheten står utanför din dörr och du måste klara dig på egna ben.

Filmer som kan var till stor hjälp när det är zombiedags

Andra filmer som kan hjälpa dig överleva är de gamla härliga och sköna Day of the Dead, Dawn of the Dead och Night of the Living Dead. Här kommer det naturligtvis att vara gammal skåpmat för den som ser de nya serierna, men det handlar fortfarande om överlevnadsinstinkten. Här kämpas det hela tiden mot det onda som försöker bita sig fast i dig och göra dig till en av dem. Naturligtvis finns även Resident Evil som många olika filmer. I dessa skapas också otroliga monster av det som tidigare var zombies. Detta är också något som kan bli verklighet i och med alla de kemikalier och gifter som släpps fria vid en stor katastrof.

Comments are closed.